Kameleon tippek és történetek

Bombajó családi program

Bombajó családi program

Örök fejtörés, milyen programot válasszunk, ami az egész család számára élvezetes kikapcsolódás. A generációs különbségek miatt gyakran nagyon nehéz megtalálni azt az elfoglaltságot, ami mindenkinek érdekes programot nyújt, és ahova gyerekek és felnőttek egyaránt szívesen indulnak el.

Létezik vajon olyan program, ami minden korosztály számára izgalmas, ami kicsiket és nagyokat is könnyen elvarázsol és leköt, és ahol úgy lehet együtt a család, hogy mindegy ki mennyire fitt, okos vagy ügyes, és az életkornak sincs semmi jelentősége?

 

 

Ha ezzel a problémával küzdötök Ti is a családban, máris van egy szuper hírünk.

A Kameleon Art Studio festő workshopjain olyan élményben lesz részetek, ahol egy 6 éves gyerkőc, egy vagány tini, a fáradt szülők, sőt akár a nagyik és a nagypapák is ugyanolyan felhőtlenül érezhetik magukat.

 

 

Hogyan lehetséges ez? Íme a legfontosabb tudnivalók erről a zseniális családi festőprogramról:

  • közösen készítitek el lakásotok színes és teljesen egyedi festményét,

 

  • akár 4-5 fő is dolgozhat ugyanazon a képen, de ha külön alkotásokat szeretnétek, több festményen is dolgozhattok párhuzamosan,

 

  • a vászna(i)tok méretét ti adhatjátok meg, így a számotokra leginkább passzoló kép kerül majd ki otthonotok falára,

 

  • festési technikánk nem bonyolult, bárki azonnal elsajátíthatja, így nem szükséges kézügyesség az alkotás folyamán,

 

  • elrontani nem tudjátok a képet, festés közben is bármikor módosíthatjátok művetek színvilágát, hogy a végeredménnyel tökéletesen elégedettek legyetek,

 

  • csak a színek kiválasztása és az önfeledt alkotás a ti feladatotok,

 

  • workshopunk folyamán semmilyen stresszes helyzetre nem kell készülnötök, egészen biztosan feltöltő, kikapcsoló kreatív programra neveztek be,

 

  • alkotás(ai)tokat azonnal hazavihetitek és ki is tehetitek a lakásban,

  • életkortól függetlenül mindenki részt tud venni a festésben: a kicsik számára sem jelent gondot a koncentrálás, mivel a csodás festékek színvilágába ők is egy pillanat alatt belefeledkeznek és teljes odaadással alkotnak a család idősebb tagjaival.

 

 

A közös alkotás során a családtagok együtt élik át ezt a pozitív élményt, ami erősíti az érzelmi kötelékeket és mélyíti a családi kapcsolatokat.

Ez a pozitív, stresszoldó családi workshop olyan esemény lesz számotokra, amelyre évek múltán is szívesen emlékeztek majd vissza.

Várunk benneteket szeretettel egy csodás családi programra, alkossatok közösen valami maradandót!