Blog

Festésélményt mindenkinek
23
Ápr

A csoportos foglalkozás a megfelelő vezetővel egy olyan támogató, pozitív közeget hoz létre, amely jó érzéssel árasztja el a résztvevőt. Az alkotás összpontosításra ösztönzi az illetőt, így találhat magának egy kis oázist a mindennapokban, amikor félreteheti a problémáit - Korcsmáros Réka pszichológus írása workshopjainkról

 

Szabad festés - lázadás?
01
Febr

Sosem szerettem a korlátokat, de ezzel nagyjából mindenki így van. Az alkotásban még kevésbé van helye annak, hogy megmondják, pontosan mit is KELL csinálni és milyen végeredményt KELL látnunk.

Sablonos, de kicsit sem unalmas
27
Jan

Újfajta technikával ismerkedhettek meg azok, akik részt vettek a Kameleon Art Studio első Sablonos Dekorfestő workshopján.

A koncentrációt is javítja a festés
10
Jan

Vannak olyan gyerekek, akiknek nehézséget okoz a koncentráció. Könnyen elveszítik a fókuszt, nem tudnak egy dologra figyelni, nehezen veszik rá magukat, hogy teljesítsenek egy-egy feladatot.

A Kameleon Art Studio workshopjain is fordultak már meg SNI-s, vagyis sajátos nevelési igénnyel bíró gyerekek.

A legjobb csapatra is ráfér a csapatépítés
28
Nov
Az MTK kadett lány kosárcsapata jött el hozzánk egy szuper festő workshopra, hogy ne csak a pályán mutathassák meg, mennyire vagányak.
Két nagy, 120x120 cm-es vászonra alkottak, melyek a sportcsarnok falait fogják díszíteni.
Amikor eltűnnek a generációs különbségek
30
Okt

Nagyon nehéz olyan időtöltést találni, ami minden korosztálynak örömet tud szerezni. A mi stúdiónkban ez sem volt lehetetlen, amikor az őszi szünetben gyerekek, szülők és nagyszülők alkottak egyszerre.

Csodálatos alkotások születtek, életkortól függetlenül élevezte mindeki a barangolást a színek csodálatos birodalmában.

Egy ködös novemberi nap
18
Nov
Minden workshop egy csoda. Mindegyik más, mindegyik különleges.
Ezen a ködös, novemberi workshopon azonban annyira jól éreztük magunkat, hogy teljesen megfeledkeztünk az ajtón kívüli nyirkos, esős szerda délutánról és meleg, bársonyos színekkel tettük élvezhetővé ezt az átlagosnak induló napot.
Húsz fős csapatépítés a Marriott Hotelben
07
Nov
Úgy tűnik semmi sem lehetetlen.
Amikor egy hónapja megkeresett egy pici, nemzetközi szervezet, hogy szívesen festenének csapatépítő jelleggel, rögtön igent mondtam.
Majd ugyanezzel a lendülettel kétségbe is estem, hogy  hol foguk tudni húszan egyszerre festeni?
Minden enteriőr megérdemel egy csodás festményt
16
Jún

Legyen az lakás vagy nyaraló, iroda vagy rendelő, minden enteriőrt fel lehet dobni egy-egy jól kiválasztott képpel, festménnyel. Még nagyobb élmény, ha ezt a remekművet Te magad készítetted. Ne gondold, hogy ez lehetetlen, rengeteg olyan festési technika létezik, amelyekhez nem szükséges különleges kézügyesség.

Kortalan kreativitás
25
Jún

A Kameleon Art Studio workshopjai tényleg minden korosztályt lázba hoznak. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy nemrég két ovis művésznő érkezett a stúdióba alkotni. Hihetetlen türelemmel készítették műveiket, melyek leginkább lila és rózsaszín árnyalatokban pompáztak és végre előkerülhettek a varázslatos csillámporok is.

 

Színjáték
14
Okt

Zajlanak a workshopok, fantasztikus alkotások születnek. Csodás látni, ahogy a belső feszültség feloldódik, és a jelenlévők átadják magukat a színeknek.

 

Különleges ajándék egy ballagó osztálytól
05
Jún

Nem egyszerű feladat egy nyolcadikos ballagó osztály számára kitalálni valami igazán szép ajándékot az osztályfőnökök részére. Legyen egyedi, legyen különleges, legyen személyes és emlékeztesse a pedagógust az osztállyal töltött évekre.

 

Junior festőworkshop
26
Júl

Véget ért az első Junior élményfestő workshop.

Bátor nők, határozott elképzelések
25
Nov
Bátor nők, határozott elképzelések – így írható le legjobban a tegnap lezajlott workshop. Csodás, bátor és energikus lányok, nők jöttek el tegnap, hogy kikapcsolódjanak és feltöltődjenek.
Ajándékozz élményt
05
Dec

Jön a Karácsony, mindannyian valami különleges dologgal szeretnénk meglepni a számunkra legfontosabb embereket.

Viszlát 2020
30
Dec

Ezt a meglehetősen furcsa 2020-as évet három csodálatos workshoppal búcsúztattuk, melyeken összesen húsz színpompás boldogságbomba készült. Hatalmas vásznakra, bátor színekkel festettek a résztvevők, hogy aztán büszkén vigyék haza tényleg egyedi és megismételhetetlen alkotásaikat.

 

Folyamatosan tartunk workshopokat - imádjuk
16
Nov

Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur?

Színkeverés - varázslat
08
Okt

Mi történik, ha nem pont a flakonokban kapható színekkel szeretnénk festni? Természetesen kikeverjük a megálmodott árnyalatot. Bele lehet szeretni a festékek kevergetésébeolyan ez, mint egy fantasztikus boszorkánykonyha. Egy kicsit ebből, egy kicsit abból és a végén valami különleges szín kel életre.