Kameleon tippek és történetek

Bombajó családi program

Örök fejtörés, milyen programot válasszunk, ami az egész család számára élvezetes kikapcsolódás. A generációs különbségek miatt gyakran nagyon nehéz megtalálni azt az elfoglaltságot, ami mindenkinek érdekes programot nyújt, és ahova gyerekek és felnőttek egyaránt szívesen indulnak el.

Szeresd az absztraktot

Ma már számtalan bizonyíték van arra, hogy ha megnézünk egy nekünk tetsző műalkotást, szervezetünkben megemelkedik a szerotonin hormon szintje, amely stabilizálja hangulatunkat, érzéseinket és boldogabbnak, kiegyensúlyozottabbnak érezzük magunkat.

Az absztrakt festészet azonban megosztó stílus, de ne ijedjünk meg, íme itt a magyarázat, miért idegenkedünk tőle.

Absztrakt festés a stressz ellen

A szabad, kreatív elfoglaltság az egyik legjobb stresszoldó. Festő workshopjainkon megmutatjuk neked, hogy Te is képes vagy egy zseniális absztrakt festmény elkészítésére különösebb kézügyesség nélkül is.

 

Festésélményt mindenkinek

A csoportos foglalkozás a megfelelő vezetővel egy olyan támogató, pozitív közeget hoz létre, amely jó érzéssel árasztja el a résztvevőt. Az alkotás összpontosításra ösztönzi az illetőt, így találhat magának egy kis oázist a mindennapokban, amikor félreteheti a problémáit - Korcsmáros Réka pszichológus írása workshopjainkról

 

Szabad festés - lázadás?

Sosem szerettem a korlátokat, de ezzel nagyjából mindenki így van. Az alkotásban még kevésbé van helye annak, hogy megmondják, pontosan mit is KELL csinálni és milyen végeredményt KELL látnunk.

Sablonos, de kicsit sem unalmas

Újfajta technikával ismerkedhettek meg azok, akik részt vettek a Kameleon Art Studio első Sablonos Dekorfestő workshopján.

Vannak olyan gyerekek, akiknek nehézséget okoz a koncentráció. Könnyen elveszítik a fókuszt, nem tudnak egy dologra figyelni, nehezen veszik rá magukat, hogy teljesítsenek egy-egy feladatot.

A Kameleon Art Studio workshopjain is fordultak már meg SNI-s, vagyis sajátos nevelési igénnyel bíró gyerekek.

A legjobb csapatra is ráfér a csapatépítés
Az MTK kadett lány kosárcsapata jött el hozzánk egy szuper festő workshopra, hogy ne csak a pályán mutathassák meg, mennyire vagányak.
Két nagy, 120x120 cm-es vászonra alkottak, melyek a sportcsarnok falait fogják díszíteni.
Amikor eltűnnek a generációs különbségek

Nagyon nehéz olyan időtöltést találni, ami minden korosztálynak örömet tud szerezni. A mi stúdiónkban ez sem volt lehetetlen, amikor az őszi szünetben gyerekek, szülők és nagyszülők alkottak egyszerre.

Csodálatos alkotások születtek, életkortól függetlenül élevezte mindeki a barangolást a színek csodálatos birodalmában.

Egy ködös novemberi nap
Minden workshop egy csoda. Mindegyik más, mindegyik különleges.
Ezen a ködös, novemberi workshopon azonban annyira jól éreztük magunkat, hogy teljesen megfeledkeztünk az ajtón kívüli nyirkos, esős szerda délutánról és meleg, bársonyos színekkel tettük élvezhetővé ezt az átlagosnak induló napot.
Húsz fős csapatépítés a Marriott Hotelben
Úgy tűnik semmi sem lehetetlen.
Amikor egy hónapja megkeresett egy pici, nemzetközi szervezet, hogy szívesen festenének csapatépítő jelleggel, rögtön igent mondtam.
Majd ugyanezzel a lendülettel kétségbe is estem, hogy  hol foguk tudni húszan egyszerre festeni?
Minden enteriőr megérdemel egy csodás festményt

Legyen az lakás vagy nyaraló, iroda vagy rendelő, minden enteriőrt fel lehet dobni egy-egy jól kiválasztott képpel, festménnyel. Még nagyobb élmény, ha ezt a remekművet Te magad készítetted. Ne gondold, hogy ez lehetetlen, rengeteg olyan festési technika létezik, amelyekhez nem szükséges különleges kézügyesség.

Kortalan kreativitás

A Kameleon Art Studio workshopjai tényleg minden korosztályt lázba hoznak. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy nemrég két ovis művésznő érkezett a stúdióba alkotni. Hihetetlen türelemmel készítették műveiket, melyek leginkább lila és rózsaszín árnyalatokban pompáztak és végre előkerülhettek a varázslatos csillámporok is.

 

Színjáték

Zajlanak a workshopok, fantasztikus alkotások születnek. Csodás látni, ahogy a belső feszültség feloldódik, és a jelenlévők átadják magukat a színeknek.

 

Különleges ajándék egy ballagó osztálytól

Nem egyszerű feladat egy nyolcadikos ballagó osztály számára kitalálni valami igazán szép ajándékot az osztályfőnökök részére. Legyen egyedi, legyen különleges, legyen személyes és emlékeztesse a pedagógust az osztállyal töltött évekre.

 

Junior festőworkshop

Véget ért az első Junior élményfestő workshop.

Bátor nők, határozott elképzelések
Bátor nők, határozott elképzelések – így írható le legjobban a tegnap lezajlott workshop. Csodás, bátor és energikus lányok, nők jöttek el tegnap, hogy kikapcsolódjanak és feltöltődjenek.
Ajándékozz élményt

Jön a Karácsony, mindannyian valami különleges dologgal szeretnénk meglepni a számunkra legfontosabb embereket.

Viszlát 2020

Ezt a meglehetősen furcsa 2020-as évet három csodálatos workshoppal búcsúztattuk, melyeken összesen húsz színpompás boldogságbomba készült. Hatalmas vásznakra, bátor színekkel festettek a résztvevők, hogy aztán büszkén vigyék haza tényleg egyedi és megismételhetetlen alkotásaikat.

 

Mi történik, ha nem pont a flakonokban kapható színekkel szeretnénk festni? Természetesen kikeverjük a megálmodott árnyalatot. Bele lehet szeretni a festékek kevergetésébeolyan ez, mint egy fantasztikus boszorkánykonyha. Egy kicsit ebből, egy kicsit abból és a végén valami különleges szín kel életre.