Kameleon tippek és történetek

Minden enteriőr megérdemel egy csodás festményt

Minden enteriőr megérdemel egy csodás festményt

Legyen az lakás vagy nyaraló, iroda vagy rendelő, minden enteriőrt fel lehet dobni egy-egy jól kiválasztott képpel, festménnyel. Még nagyobb élmény, ha ezt a remekművet Te magad készítetted. Ne gondold, hogy ez lehetetlen, rengeteg olyan festési technika létezik, amelyekhez nem szükséges különleges kézügyesség.

A Kameleon Art Studio  workshopjain elkészítheted saját alkotásodat olyan méretben és színvilágban, amely hozzád a legközelebb áll vagy ami tökéletesen passzol az adott élettérbe.

A négyzetekből összeálló festmények tényleg szinte gyerekjátékként, a színek összehangolása által születnek, és az egészen fiatal korosztálytól kezdve a senior generációig, mindenki örömét leli a festékek varázslatos világában. A foltos és “szétkent” technikák már igényelnek némi kézügyességet, de ezek a festési módszerek is egyszerűen elsajátíthatók, fantasztikus élményt nyújtanak az alkotás során és a műveken addig dolgozhatsz workshopjainkon, amíg nem vagy tökéletesen elégedett a műveddel. Ott vagyunk, segítünk!

Válassz egy időpontot és próbáld ki magad Te is! Nem fogsz csalódni, egy szuper alkotással a birtokodban távozol majd tőlünk.