Kameleon tippek és történetek

Sablonos, de kicsit sem unalmas

Sablonos, de kicsit sem unalmas

Újfajta technikával ismerkedhettek meg azok, akik részt vettek a Kameleon Art Studio első Sablonos Dekorfestő workshopján.

Óriási örömünkre, hatalmas érdeklődés övezte az első workshopot, melyet ebben a lenyűgözően színes és kreatív témában tartottunk. Úgy terveztük, hogy kisebb vásznakon dolgozunk majd, de többen párban festettek, vagy nem először jártak nálunk élményfestésen,  60x120 cm-es vásznat választottak. Megbirkóztak ügyesen a hatalmas méretekkel is, melyhez nem kevés kitartás kellett.

A több lépcsőből álló dekorfestést egy kreatív alap felhelyezésével kezdtük, majd következtek a különböző festékrétegek. Voltak, akik nagyméretű sablonokkal díszítették festményüket, mások több, kisebb motívumot helyeztek fel a felületre. Bárhogy is döntöttek, a változatos színek és az egymásra felkent festékrétegek segítségével csodálatos végeredményt kaptunk.

Ezzel az izgalmas és végtelenül fantáziadús technikával találkozhatsz még nálunk máskor is.Nézz körül workshopjaink között és tanuld meg nálunk ezt a csodás festési módot is.